Jouw steun betekent enorm veel voor ons!

Als ik deuren kan openen voor iemand die de modewereld wil leren kennen, dan is mijn filantropie het waard!

Hilary Dalton-Slegers, filantroop en oprichter van het Fonds Vrienden van MoMu

Met je gift ondersteun je de ontwikkeling van de educatieve ruimtes in MoMu., maar je steunt meer dan een fysieke ruimte. Het auditorium is zelfs een cruciale ruimte in het museum. Je gift creëert ruimte voor dialoog om mode in vraag te stellen. In een wereld overladen met informatie, help je bezoekers hun perspectief te verdiepen en te verscherpen. Je steun aan het auditorium maakt het volbrengen van deze missie mogelijk.

Atelier

Help kinderen en jongeren schoonheid in vraag te stellen en moedig hen aan om met mode te experimenteren. In een superdivers Antwerpen, met meer dan 170 nationaliteiten, kan mode alle gemeenschappen de hand reiken. Je gift ondersteunt het opzetten van het MoMu atelier waarin kinderen en jongeren samenwerken rond mode en kleding

Studiecollectie

Direct contact met materialen en technieken is een onvervangbare vorm van educatie. Leren via objecten is een verrijkende en inspirerende ervaring voor studenten van elke leeftijd. De studiecollectie in de bibliotheek biedt een tactiele onderzoeksgarderobe van de afgelopen eeuwen. Met je gift maak je tactiel leren mogelijk, zowel voor amateurs als professionals.

Door fysiek contact kun je een object pas echt bestuderen. Zo leren we materialen en technieken beter begrijpen.

Studenten Textielontwerp KASK Gent

Auditorium

Mode is een aantrekkelijke lens om de wereld op nieuwe manieren te bekijken, om diepgaande en bredere perspectieven te ontdekken. Het auditorium is een platform voor dialoog. Debat moet aangemoedigd worden, tegenstrijdige standpunten mogen bij elkaar komen en verschil moet gevierd worden. Je gift helpt MoMu bij het opzetten van het auditorium.