Meteen naar de navigatie Meteen naar de belangrijkste inhoud
Tickets (Opens in a new tab)

MoMu Café

MoMu Café is een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Een werk-, studeer-, en ontmoetingsplek voor bezoekers, voorbijgangers en de buurt.

maandag
gesloten
dinsdag - zondag
10.00 - 18.00 u.

Het gevarieerde menu past zich aan jou en je gezelschap aan, en is al even uitnodigend voor groepen, families en de allerkleinsten als het museum zelf. Kom op adem met een snack, kies je favoriete dessert uit om je bezoek in schoonheid af te ronden… Of pik een verse en plantaardige lunch op aan ons uitgebreide selfservice-buffet: van sandwiches en bowls tot soep en warme gerechten, ook voor takeout. Daarnaast is er keuze uit kwalitatieve alcoholische en alcoholvrije dranken, van een natuurwijn tot een kop specialty coffee.

Stany Dederen

Dankzij onze lokale partners ben je zeker van de allerbeste koffie (Andy Roasters), thee (Cuperus), natuurwijnen (Roeland Fort) en hummus (Humm).

 • 1/4
  niccola.be
 • 2/4
  Stany Dederen
 • 3/4
  niccola.be
 • 4/4
  niccola.be

Formules voor groepen

Groepen zijn meer dan welkom bij MoMu Café. Er is een ruime keuze aan voedzame bowls, sandwiches, soep en warme gerechten. Sluit je lunch af met dagverse taarten of gebak of geniet van een vieruurtje. Ook voor koffie of apéro kunnen grotere gezelschappen bij MoMu Café terecht. Kom je met een groep van 8 of meer personen? Neem op voorhand contact op.

MoMu Café X Levis

Ook dit jaar hebben de kleurspecialisten van Levis en een team van internationale topexperten op vlak van design de nieuwste wereldwijde trends en inzichten verzameld. Op basis daarvan werd de Kleur van het Jaar 2024 gekozen en een ondersteunend palet samengesteld. Deze nieuwe kleur, Sweet Embrace™, werd geïnspireerd op een wolkendeken in de vroege avond en de zachtheid van veren. Het is een rooskleurige tint die kalmte uitstraalt, stabiliteit verzorgt en iedere ruimte een vriendelijke noot geeft.