Opening weekend

Openingsweekend

MoMu trapt tijdens het openingsweekend van 8 oktober het nieuwe seizoen af met een goed gevuld programma, inclusief kraakverse expo’s, gratis tours, workshops en activiteiten voor alle leeftijden.

MoMu gaat weer open en iedereen is uitgenodigd!

Op zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober zet MoMu van 10 tot 18 uur de deuren open voor elke nieuwsgierige. Voor de heropening stak het museum een programma in elkaar dat zowel de toegewijde modefanaat als de toevallige passant enthousiast zal maken. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor de nieuwe najaarsexpo’s, 'MIRROR MIRROR – Mode & de psyche' en 'Exploding Fashion: Van 2D tot 3D tot 3D-animatie', en de permanente Collectiepresentatie, die je allemaal kan ontdekken tijdens een gratis gegidste rondleiding.

Kinderen zullen de Bizarre Bunnies Workshop niet willen missen. Ook wie wil snuisteren in de MoMu-bib kan dat. Zelfs yogi’s komen aan hun trekken: zet je weekend in met een Mindful MoMu-yogasessie op zaterdag- of zondagochtend. Kortom: er is voor elk wat wils!

Ontdek hieronder het programma en boek je tickets

Zit je te popelen om de nieuwe tentoonstellingen als eerste mee te pikken of om mee te doen met een van de gratis activiteiten die MoMu aanbiedt tijdens het weekend van 8 en 9 oktober? Reserveer dan zeker op voorhand je tickets.

Verken je graag de expo's met een gids of wil je aansluiten op de ochtendsessie yoga? Boek dan je tickets in combinatie met een gratis rondleiding of yogales. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Highlights

 • MIRROR MIRROR - Mode & de psyche

  Meer info

  Van
  MoMu & Museum Dr. Guislain
 • Exploding Fashion: Van 2D tot 3D tot 3D-animatie

  Meer info

  Van
  MoMu - ModeMuseum Antwerpen
 • Collectiepresentatie - Mode uit de MoMu-collectie

  Meer info

  Vanaf 08.10.2022
  MoMu - ModeMuseum Antwerpen
Bekijk alle tentoonstellingen

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten