Meteen naar de navigatie Meteen naar de belangrijkste inhoud
Tickets (Opens in a new tab)
Alle magazines

MoMu's cadeaugids voor de feestdagen: 7 cadeautips van MoMu voor jou!

Kerstmis staat voor de deur en het perfecte cadeau vinden is altijd een hele uitdaging. Weet je niet zeker wat je je dierbaren moet geven? MoMu weet raad! In onze MoMu-shop zijn talrijke moderne artikelen van jong ontwerptalent en leuke hebbedingetjes verkrijgbaar die lokaal ingekocht en duurzaam geproduceerd werden. Hier zijn 7 cadeautips van MoMu voor jou!

1. Tentoonstellingscatalogi

Tentoonstellingsboeken van MoMu
Lannoo

Bij elke tentoonstelling hebben we catalogi uitgegeven die de lezer volledig onderdompelen in het onderwerp van de tentoonstelling. Die catalogi zijn een geweldig kerstcadeau om lekker mee voor de haard te kruipen of op je bijzettafel te leggen.

2. MoMu x Delvaux Kiss Pouch

MoMu x Delvaux Kiss Pouch, ontwerp door Christian Wijnants
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Heb je een vriend of familielid met een liefde voor handtassen? Dan presenteren we onze samenwerking met een waar icoon binnen de modewereld: Delvaux. We vroegen vier gevestigde Belgische ontwerpers om hun eigen draai te geven aan de Kiss Pouch van Delvaux. Het resultaat? Unieke Kiss-handtassen van Delvaux in gelimiteerde oplage met een persoonlijke creatieve toets door Christian Wijnants, Meryll Rogge, UNRUN en Charlotte De Geyter van BERNADETTE.

4. +32 MoMu Xclusive collectie

MoMu x +32
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Vanuit hun gedeelde passie voor kunst, design, mode en muziek stelt een multidisciplinair collectief van 12 in België gevestigde creatieve breinen, bekend als +32, hun '+32 MoMu Xclusive'-collectie voor in het MoMu. De volledige collectie is een eerbetoon aan Antwerpen en is nu beschikbaar in onze MoMu Shop!

3. MoMu x Arte sjaal

MoMu x Arte sjaal
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Nu de temperaturen snel dalen, willen we je warm houden bij je bezoek aan het MoMu. Koop deze Arte x MoMu-sjaal exclusief bij MoMu! We werkten samen met Arte Antwerp, dat een sjaal in gelimiteerde oplage heeft ontworpen in zijn visueel sterke en kleurrijke stijl.

5. 'Hot Legs' kaarsenhouder

'Hot legs' kaarsenhouders ontworpen door Laura Welker
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Handgemaakt in Berlijn - Laura Welker weet precies hoe ze de vertaalslag maakt van alledaagse voorwerpen naar voorwerpen met een unieke twist. De alumna van de Antwerpse Modeacademie ontwierp deze kaarsenhouders van geglazuurd keramiek. Elk paar 'hot legs' wordt geleverd met een kaarsenset en een afgestempelde 'schoenendoos'.

6. A Good Company duurzame notitieboekjes

MoMu x A Good Company notitieboekje
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Beoordeel onze notitieboekjes niet op hun kaft! Deze 'A Good Company'-notitieboekjes werden gemaakt van steenpapier, wat betekent dat restjes steen uit de lokale industrie werden omgetoverd tot papier via een proces dat geen water of chemicaliën gebruikt!

7. Limited E/MOTION kaars

E/MOTION kaars
Foto: Matthias De Boeck, Grafisch ontwerp: Studio M

Niets beter dan de gezelligheid van een kaars op een koude avond! Deze kaars, gecreëerd ter ere van de opening van de E/MOTION-tentoonstelling, is handgemaakt van koolzaadwas. Daardoor verspreidt ze een aangename, schone rook, ontstaat er geen verbrandingsroet en is er weinig restafval.

Als je nog steeds niet weet wat je die speciale persoon moet geven, breng dan zeker een bezoekje aan onze MoMu Shop om een van de bovenstaande cadeaus mee naar huis te nemen en er nog veel meer te ontdekken!