Maak je eigen jurk

MAAK ZELF EEN DESIGNER JURK VAN CHRISTIAN WIJNANTS!

 

De Belgische ontwerper Christian Wijnants ontwierp de Nel jurk voor La Maison Victor en het ModeMuseum Provincie Antwerpen waarmee hij een ode brengt aan de schilder Rik Wouters en zijn muze Nel. Hij liet zich voor het ontwerp inspireren op het schilderij ‘Rode Gordijnen’ uit 1913, waarop Wouters’ vrouw en grote liefde Nel afgebeeld staat met een rood-wit gestreepte jurk.

Dat Wijnants een bijzondere fascinatie heeft voor grafische en lineaire elementen laat hij in al zijn collecties duidelijk naar voren komen. Het resultaat is een katoenen A-lijn jurk met een handgeschilderd lijnenspel dat op een sublieme manier vorm geeft aan het silhouet.

Dankzij La Maison Victor en Editex kun je dit ontwerp nu helemaal zelf maken in de bijhorende exclusieve stof. Het is voor iedereen haalbaar om te maken en het model flatteert vele figuren. Wil jij ook een unieke designerjurk in je garderobe? Ga dan snel aan de slag!

Het Nel jurk DIY-pakket met stof & patroon is verkrijgbaar aan de balie van het museum of via www.lamaisonvictor.com aan €68,70.

 

 

NIGHT AT THE MUSEUM

 

Kom op donderdag 8 december tussen 19u en 22u naar het MoMu in jouw Nel jurk!

Wij trakteren je op een nocturne in het museum, een rondleiding met gids door de tentoonstelling ‘Rik Wouters & het huiselijk utopia’, en laten je genieten van een drankje en goodie bag!

Meld je aan via info@momu.be met NEL JURK NIGHT@THE MUSEUM 8/12