Meteen naar de navigatie Meteen naar de belangrijkste inhoud
Alle verhalen

MoMu Gift Guide: 5 cadeautips van MoMu voor jou

Kerstmis loert om de hoek maar heb je nog geen geschenkinspiratie? Een tof boek, een MoMu Fashion Walk, of zelfs een handgemaakte verrassing, hier zijn 5 cadeautips van MoMu!

1. ‘Textiel in Verzet': de catalogus

In onze nieuwste tentoonstelling ‘Textiel in Verzet’ word je ondergedompeld in verhalen die religieuze, culturele en nationale grenzen overschrijden. De indrukwekkende foto’s en ontroerende verhalen van curatoren Mashid Mohadjerin en Samira Bendadi kan je bewonderen in de tentoonstellingscatalogus die je perfect kan cadeau doen! Koop hem snel hier. MoMu-tip: Bezoek ook de tentoonstelling in Texture Kortrijk!


2. Jouw naam vereeuwigen bij MoMu

MoMu Antwerp | Monica Ho

Vereeuwig je naam bij MoMu! Hoe? In onze splinternieuwe auditorium kan je een stoel adopteren en je naam vereeuwigen met een gegraveerde plakkaatje! Je ontvangt bij goedkeuring een gepersonaliseerd certificaat om aan de ontvanger te laten weten dat een stoel ter ere van hem/haar is aangekocht! Adopteer hier je stoel!

3. Eentje voor de boekliefhebbers

MoMu Antwerp | Monica Ho

Voor de boekliefhebbers onder ons hebben we ook heel wat cadeautips! Terwijl het gebouw onder de mes gaat, trekt MoMu de wereld in en zelfs jouw huis in! Het ideale geschenk? Een MoMu-catalogus met verhalen en weetjes over je favoriete ontwerpers! Kom alles te weten over de carrière van Olivier Theyskens of ontdek de gekste schoenen van wereldbefaamde ontwerpers! Te koop bij Copyright Bookshop!

4. Maak je eigen geschenk!

Anouk Robbeets

Laat je creativiteit los tijdens de feestdagen en voeg een personal touch toe aan je cadeaus! Geen ingewikkelde zelfgebreide truien maar wel een knooptapijt met je favoriete stoffen! Volg snel onze doe-het-zelfvideo en maak iemand gelukkig met een betekenisvolle cadeau!

5. MoMu Fashion Walk

MoMu Antwerp | Monica Ho
MoMu Antwerp | Monica Ho

Trek de stad in voor een wandeling vol met modeweetjes! Onze MoMu Fashion Walk is een geweldige manier om het nieuwe jaar te starten! Boek een plek voor jou en je vriend(in) en laat je meevoeren langs de plaatsen die bepalend zijn geweest voor de Antwerpse modescène!

MoMu sluit de deuren. Toch staat er vanalles te gebeuren. Lees meer.