Van

Ook MoMu volgt de noodzakelijke en strikte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan

Alle activiteiten en evenementen voor publiek (binnen en buiten) zijn tot nader order geannuleerd.

Omschrijving van de tentoonstelling

Ook MoMu volgt de noodzakelijke en strikte maatregelen van de Stad Antwerpen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Alle activiteiten en evenementen voor publiek (binnen en buiten) zijn tot nader order geannuleerd. Als je een ticket kocht voor een activiteit tijdens deze periode, zal je persoonlijk door het museum worden gecontacteerd. Met dank voor je begrip.

Meer achtergrond

Heb je een MoMu Fashion Walk geboekt?

Alle boekingen worden verzet naar een nieuwe datum of terugbetaald. Wij contacteren alle boekingen met meer info!


Heb je je ingeschreven voor een workshop/activiteit

Alle activiteiten die binnen zouden plaatsvinden zijn geannuleerd tot eind juni. Verder zijn alle buitenactiviteiten tot en met 7 juni geannuleerd. Onze medewerkers zullen iedereen die zich heeft ingeschreven persoonlijk contacteren met meer info!

Wil je de expo ‘Textiel in Verzet’ op locatie bezoeken?

De extra muros tentoonstelling ‘Textiel in Verzet’, die normaal gezien gepland was te openen in Kunsthal Extra City in maart, wordt geannuleerd. We bekijken de mogelijkheden om een alternatief te organiseren buiten in het stadscentrum in de zomermaanden. Via mail, Facebook, Instagram en onze website houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Kan ik de MoMu bibliotheek bezoeken?

Ja! Je kan een afspraak maken met de bibliotheek via library@momu.be


Wil je graag op de hoogte blijven?

Via mail, Facebook, Instagram en onze website houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Heb je toch nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@momu.be.