NITE SH FT: Morane & band + Jueles

MoMu en Arenberg herverdelen de fysieke en mentale museumruimtes met een reeks nocturnes die de expo 'MIRROR MIRROR' naar het podium halen.

Praktische informatie

Met NITE SH FT herverdelen MoMu en Arenberg de fysieke en mentale museumruimtes. MoMu’s nieuwste expo 'MIRROR MIRROR' legt de link tussen mode, psychologie, zelfbeeld en identiteit. NITE SH FT haalt de tentoonstelling naar het podium.

Tijdens vier nocturnes stellen muzikanten, performers, voguers en dansers hun podia op bij MoMu, ze nemen daarbij het volledige museum in. Net zoals 'MIRROR MIRROR' aansluit bij de leefwereld van makers en jongeren, zet ook NITE SH FT onderbelichte thema’s en de stemmen van nu in de schijnwerpers.

NITE SH FT gaat over ontdekking en herkenning. Van wat je nog niet kende of nog niet zag. Van wie je bent of van wie je wilt zijn.

MORANE & BAND

Meet Morane, Antwerpse singer-songwriter met Belgisch-Congolese roots. Nadat ze afstudeerde aan de Antwerpse Kunsthumaniora besloot ze haar passie voor muziek op de eerste plaats te zetten. Morane’s sound is een mix van jazz, neo-soul, hiphop en R&B.

Haar solocarrière kondigde zich aan met de single 'Boo', die in januari 2020 uitkwam. Vanaf dan ging het hard voor Morane. Zo werd ze geselecteerd voor podium- en kansenparcours Sound Track en speelde in OLT Rivierenhof, De Roma, Trix én op Fire Is Gold. Voorbije zomer releasete ze 'Over This, Over Us', haar nieuwste single. Zeer benieuwd wat dit gaat geven tijdens NITE SH FT!

JUELES

Jueles is een 20-jarige singer-songwriter geboren in Brussel. Toen ze opgroeide, was het niet eenvoudig om zichzelf en haar emoties uit te drukken. Na lange tijd onbegrepen te zijn geweest, heeft ze eindelijk haar taal gevonden. De taal van de kunst, de taal van de vrijheid.

DJAMES