UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT

MoMu Takeover - Sylvie Kreusch

MoMu gaat dan wel enkele maanden dicht, de deuren zijn niet hermetisch gesloten. Tijdens de sluiting transformeert de imposante traphal immers in een podium voor de kunsten.

Praktische informatie

 • Wanneer

  , van tot
 • Voor wie

  Iedereen

 • MoMu Friends voordelen

  MoMu Friends genieten korting

  Word MoMu Friend
 • Tijdschema

  19u deuren & café open
  20u start concert
  23u30 sluiting MoMu

 • Tickets

  € 20 standaard
  € 15 -25 jarigen en MoMu Friends

  Het aantal plaatsen is beperkt en je kan max. 2 tickets per avond kopen.

Sylvie Kreusch neemt de iconische trappenhall over met een exclusief concert in een intieme duo-opstelling én met Benjamin Abel Meirhaeghe in het voorprogramma. Met het optreden wil MoMu de corona-rem op de voorbije laatavondopeningen compenseren. Zo wordt het seizoen toch nog afgesloten met een knal.

 • 1/2
 • 2/2

LINEUP

SYLVIE KREUSCH
Sylvie Kreusch kwam in het vizier wanneer ze in 2012 met haar schoolband Soldier’s Heart De Nieuwe Lichting van Studio Brussel wint. Daarna maakt ze furore bij Warhaus, het project van Balthazar’s Maarten Devoldere. Haar soloartiestdebuut ‘Seedy Tricks’ (2018) maakt in hoog tempo indruk. Na de ep’s ‘BADA BING! BADA BOOM!' en ‘Wild Love’ komt haar artistieke visie nu helemaal tot uiting op het album ‘Montbray’ (2021). Ze werd dit jaar genomineerd voor 4 MIA’s (beste album, alternative, solo vrouw en artwork).

BENJAMIN ABEL MEIRHAEGHE
Voor MoMu’s openingestentoonstelling E/MOTION goot contratenor, performer en operaregisseur Benjamin Abel Meirhaeghe de persoonlijke verhalen van modestudenten en –designers in een reeks pop-up performances. Ditmaal slaat Meirhaeghede handen in elkaar met producer Laurens Mariën voor een electronisch concert dat laveert tussen een spektakel en een liefdesritueel.