Modekamp: Droom jij van je eigen modelabel?

Maak je modedromen waar tijdens dit modekamp van Junior Argonauts bij MoMu!

Praktische informatie

 • Wanneer

  Van tot en met
 • Voor wie

  Jongeren van 12 tot 18 jaar

 • Talen

  Nederlands
 • Meer informatie

  Wens je eerst nog meer info? Stuur een mailtje naar info@juniorargonauts.be

Junior Argonauts en MoMu slaan de handen in elkaar! We nodigen alle creatieve jongens en meisjes met een passie voor mode uit om samen met onze experten een eigen modelabel uit de grond te stampen. Vijf dagen lang gaan jullie aan de slag met duurzame materialen om een eigen collectie te ontwerpen. Jullie maken gebruik van tweedehands- en overstockstoffen om een nieuwe kledinglijn met een eigen touch op de markt te brengen!

Veel meisjes én jongens houden van mode. Dat mag niet verbazen, want net als eten en drinken maakt mode deel uit van ons alledaagse leven: elke morgen staan we op en trekken we met onze kleding ook een stukje identiteit aan. Een nauw aansluitende rode jurk straalt een heel andere boodschap uit dan een grijs maatpak, en trouwen doen de meeste vrouwen in een witte trouwjurk. Kleding heeft een praktische, financiële, maar ook emotionele en symbolische waarde. In de loop van de geschiedenis gingen dan ook heel wat outfits de geschiedenisboeken in, denk maar aan Angela Merkels kleurrijke maatpakken of Lady Gaga’s vleesjurk.

Akhil Babu

Junior Argonauts vzw is een erkende jeugdvereniging en al vijf jaar actief in het organiseren van ondernemerskampen voor jongeren tussen 12 en 18 jaar.

Niet elke jongeren heeft de luxe om op kamp te gaan! We kunnen helpen en rekenen daarvoor op jou. De weg naar ondersteuning is helaas niet altijd makkelijk te vinden en de drempel hoog.

In samenwerking met de Vlaamse overheid biedt Junior Argonauts gratis kampen aan voor jongeren die leven in socio-economische kwetsbare omstandigheden. Ook voor het fashion kamp tijdens de paasvakantie in MoMu hebben we plek voor deze jongeren.

Neem contact op met Junior Argonauts of MoMu zodat we de jongeren bereiken die er het meest baat bij hebben!

Vragen

Heb je een vraag over deze workshop? Neem dan contact op met info@juniorargonauts.be