Globaal overzicht van de BRAFA beurs

Excursie "BRAFA 2020"

BRAFA verwelkomt MoMu+Friends op de 65e editie van één van de meest toonaangevende Europese kunst- en antiekbeurzen.

 • Wanneer

  , van tot
 • Voor wie

  MoMu+Friends Only

  Word MoMu+Friend
 • Talen

  Nederlands & Frans
 • Prijs

  Exclusief voor MoMu+Friends. €25 per persoon, (max. 1) gast €35

 • Maximum aantal deelnemers

  30

 • Annuleringsvoorwaarden

  Annuleren kan tot maximum 30 dagen voor het event

BRAFA 2020 verwelkomt 133 kunstgalerieën uit 14 landen en trekt vandaag meer dan 66.000 bezoekers, kunstliefhebbers en verzamelaars. De beurs staat voor de beste kwaliteit, diversiteit in al zijn pracht, elegantie zonder pretentie en natuurlijk de warme Belgische gastvrijheid die zowel door exposanten als gasten wordt gewaardeerd. Een bezoek aan de beurs is een buitengewone reis doorheen de geschiedenis en verschillende culturen; als het ware een esthetische en culturele inwijding.

sfeerbeeld van BRAFA
Fabrice Debatty I BRAFA

Je bezoekt de beurs in gezelschap van een persoonlijkheid gepassioneerd door de kunstmarkt die jou zijn blikvangers mee zal laten ontdekken. Je geniet van een glaasje champagne met lunchbuffet in de brasserie. Je kan deelnemen aan de BRAFA Art Talk "Van Eyck, een optische revolutie" door Till-Holger Borchert, directeur van de Musea Brugge.

Kom je met twee, dan ontvang je bovendien bij vertrek een catalogus.

Word MoMu+Friend

Heb je een hart voor mode en het ModeMuseum? Dan is MoMu+Friends iets voor jou! Geniet van exclusieve activiteiten en extra voordelige tarieven op bijvoorbeeld workshops en excursies.